Svendborg Gymnasium & HF

Udviklet af og til gymnasie-brugere

Studieretning.dk er bygget af 4 tidligere gymnasieelever i tæt samarbejde med Svendborg Gymnasium & HF (SG) som havde prøvet forskellige tidligere løsninger, uden det store held.

Hovedfokus for SG var at have en løsning der for det første så pæn ud på hjemmesiden, men lige så vel var nem for skolens eget personale at vedligeholde og opdatere de kommende år.

Med fokus på dette udviklede vi studieretning.dk der gennem snart 10 år har kørt på mange forskellige gymnasiers hjemmesider.

Kan tilpasses til alt

Fordi studieretning.dk tillader at skolen kan bruge deres eget design, er det muligt for de enkelte gymnasier eller deres marketingbureauer at designe studieretningsvælgeren præcist så den passer ind på gymnasiets hjemmeside.

Hjælper med rekruttering og vejledning

På SG bruges studieretning.dk ikke kun til at vise potentielle kommende elever hvordan de kan sammensætte deres studieretninger, men også til vejledning af eksisterende elever.

Især studievejledningen bruger værktøjet meget, både til informationsaftener, men også op til valg af valgfag i de senere årgange. Her sikrer den årgangs-inddelte opbygning at 2.g elever ikke bliver forvirrede over eventuelle nye studieretninger som kun er udbudt til de kommende årgange.

Udvalgte brugere af studieretning.dk

Hvad venter du på? Få et tilbud nu !

Kontakt os for at køre nærmere om mulighederne for Studieretning.dk på jeres skole.

Få uforpligtende tilbud