Hvad er studieretning.dk ?

Studieretning.dk er et værktøj til Gymnasieskoler, deres (kommende) elever og personale. Det er en komplet online løsning, hvor skolen kan administrere deres studieretninger, integrere dem på skolens hjemmeside, og lade kommende og eksisterende elever overskue skolens udbud og muligheder.
"Studieretningsvælgeren" giver eleverne et nemt overblik over skolens studieretninger, og hvilke konsekvenser valg af diverse fag kan have.

Virker på alle platforme

Studieretning.dk bygger på den seneste webteknologi og virker i alle browsere. Eleverne skal ikke installere nogle programmer først - det kører bare. Det virker selvfølgelig også på iPads og andre tablets, hvilket gør studieretning.dk det perfekte værktøj for skolen at have med på uddannelsesmesser m.m.

Fuld support

Vi sidder altid klar til at løse problemer eller hjælpe jer med at oprette specifikke regler. Hvis loven ændres, bliver studieretning.dk opdateret til at følge de nye bestemmelser.

Integration og design

Når I integrerer studieretning.dk på din egen siden, giver vi jer fuld kontrol over designet, så studieretningsvælgeren passer ind i jeres design og visuelle udtryk.

Fast pris

Vi arbejder med en fast og gennemskuelig prisstruktur, så I altid ved hvor meget I skal betale og hvad I betaler for. Der er ingen grimme overraskelser, og vi sørger altid for at tilpasse vores tilbud til jeres behov.

Sammenligning med andre løsninger

Andre produkter ”Hjemmelavede løsninger” Studieretning.dk
Kører direkte på hjemmesiden
Samme design som hjemmesiden Sjældent
Virker på alle platforme (PC, Mac, tablets og smartphones) Måske
Kan redigeres uden programmering
Samme løsning til flere årgange
Individuelle studieretninger pr. årgang
Flere support-kanaler Sjældent Sjældent

Hvad venter du på? Få et tilbud nu !

Kontakt os for at køre nærmere om mulighederne for Studieretning.dk på jeres skole.

Få uforpligtende tilbud